Figyelmeztetés!

Alapvetően lányoknak írok, de fiúk is járhatnak ide. Felháborodni. Csak tessék, csak tessék. Bátran befelé.

Utolsó kommentek

Kérsz értesítést arról, amikor újat írok?

Velük járok össze (Tagfelvétel kezdőbetű alapján van):

Mi az igazán fontos a nőnek?

2010.06.16. 02:39 :: A Dina

 

Mi az igazán fontos a nőnek?

 

Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)

Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött, amikor délelőtt még láttam a konkrét csirkét, aki délben már a levesben volt, és azt mondták, hogy egyem. Nem ment.

Tudtam, hogy a csirke tele volt reményekkel, szerelmes volt a kakasba, komoly tervei voltak még az életben. És egyáltalán. Gonosz dolognak éreztem az ő megevését. Az az egy élete volt neki.

Azt mondták, hogy válogatós a gyerek. Aztán később rájöttem, hogy az ilyesmit nem úgy hívják, hogy válogatós, hanem úgy, hogy vegetáriánus. És persze, még ma is. 

 

A szépségápolás terén mindig vannak vívmányok. Amitől igazán feszes, és sima a bőr, azt úgy hívják, hogy kollagén, ez a bőr saját építőanyaga, gyerekkorban még ezzel van tele, később fogyni kezd. Nosza krémbe vele. És működik.

Egy átlagos kollagénes krémben kb. 3% kollagén van, a többi vivőanyag. Szereztem olyat, amit tilos lakossági használatra kiadni. 100% kollagén (ez egy száraz anyag) némi vízzel felteszed az arcodra, benne töltesz fél órát, és úgy kifeszíti a bőröd, hogy nem hiszed el a végeredményt. Rengeteg kollagént felvesz belőle a bőröd.

Azt mondják, hogy annál többet vesz fel belőle a bőröd, minél közelebb áll a cucc a saját bőröd kollagénjéhez. Azt is mondják, hogy a leghatékonyabb kollagén kínaiakból készül. Attól szívódik fel olyan jól, hogy emberből van.

Szerinted érdekel?

  

Jó tanács:

 

Full mindegy, hogy mitől nézel ki jól.

Nézz ki jól.

35 komment

Címkék: szépségápolás gyakorlat kollagén dina

A bejegyzés trackback címe:

https://dina.blog.hu/api/trackback/id/tr532085103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enach 2010.06.16. 13:49:45

Szerintem nagyon jó érzékkel csempészed az írásaidba a kellő iróniával fűszerezett humort. Ez tetszik!! :):):)
Jó ez a blog! Gratula érte! Szeretjük!!!

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2010.06.16. 13:49:58

Többet egy szót nem akarok hallani a halterápiámra. (Aka cuki kis halackák kajálják le az elhalt hámsejteket. Garantált bababőr.)

hirtelen 2010.06.16. 16:13:53

Szép, szép, szép. Szép a szöveg. Jó a stíl. Olyan trendi és menő és fiatal vagyok és gyúrunk vazze és megmondom és ha nem tetszik, akkor anyád. És full és pasizás és csajozás és cuki és bugyi.

Bár vegetáriánusok vagyunk, de az emberről úgy beszélünk, mint a húsról. Ennyi kiló, ennyi deka, ha sok, mennyit vághatunk belőle. Orgazmus, pina és fasz, együtt basz. Lélek, szeretet (szerelem?), megértés - beszéljenek erről a templomba járó maflák.

Az élet egy buli, ez nyilvánvaló.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.16. 16:20:23

@hirtelen:

Na az első boxzsák megérkezett.

Te Hirtelen!
Tudtad, hogy akiket birok (beleértve magamat is, -hús ide, lélek oda- pont ilyeneket esznek reggelire, mint te?

Tessék rendeltetésszerűen használni a blogot.

Hárommal ezelőtti bejegyzésemben leírtam, hogy "aki nem hisz abban, hogy a párkapcsolat alapja a szexuális vonzalom, az legyen kedves távozni innen valami ezoterikus oldalra, ahol "a lelkek egymásratalálásában" hisznek (a ronda nők és férfiak)."

almost_nobody 2010.06.16. 23:34:44

Olvasom Mage-et is, Mamzelt is, és most igazán nagyszerű téged is olvasótávolságban tudni, mert már mindketten emlegettek - valahogy úgy képzellek el titeket, mint három ragadozót, akik ugyanazon a terepen vadásznak, más-más áldozatokra. Illetve inkább vadásznak és üldöztetnek. Jó, tetszik.

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.16. 23:54:06

És csaj vagy? (Csak igen választ fogadok el.)

Maeldron 2010.06.17. 01:09:53

Amúgy mi a baj a pinával?

Hiszen az lék a lelken.

siorak 2010.06.17. 01:11:44

@almost_nobody: Igen. Ők a falka.
Mondjuk leginkább az éjjel-nappalikra veszélyesek.

almost_nobody 2010.06.17. 13:32:08

@mage.hu: Akkor nem válaszolok.
Előfordul, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok újszerű dolgoknak. Néha azért elgondolkodom, meddig egészséges az egoizmus, és mi az a pont, ahol már nem. De szórakoztatóak vagytok, és ha jól gondolom, (többek között) ezért írtok.
Ezen felül Dina blogját dícsérendő, ez legalább más mint mondjuk a Joy meg a Cosmo. Azok már rém unalmasak, pedig egy ideig azokon is jól szórakoztam.

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.17. 13:33:09

Sio, ne tetézd. Van már épp elég a rovásodon.

Tegnap is hallottam egyről.

- Képzeld, vettem desztillált vizet, alig várom, hogy kifogyjon az ásványvíz a kávéfőzőmből, ezzel állítólag sokkal finomabb lesz. Jobban kioldja a kávét.
- Komolyan? Akkor főzök belőle én is.
- Nem tudom, nescafe esetén lesz-e különbség. Honnan van neked desztvized?
- Sio humidorjába kellett. De állítólag meghalsz, ha megiszod.
- Ez így van. Az ötvenes években az angol királyi kémelhárítás kedvenc kivégzési módszere a desztillált víz volt. Elég pár csepp a kávéba, teába, és az ellenség már el is patkolt. Szintelen, szagtalan. Kellő keverés után gyakorlatilag nem lehet kimutatni.
- Hülye. Ha magában iszod.
- Szerinted, mire leér a torkodon, desztillált víz marad?
- Jó, akkor megfőzöm máris.

Úgy tűnik, nem lett baj.

hirtelen 2010.06.17. 13:33:46

A kommentem törlése olyan jellemző Rád, az egész mentalitásodra: ami nem illeszkedik a gondolatmenetedbe, azt törlöd. Nem is hallom, hopp, töröltem is! Attól persze még van, ezt próbálom most kicsit jobban kifejteni.

Mi ez a csacsiság, hogy a ronda nők és ronda férfiak lelke találjon egymásra. Ki kihez képest ronda? (Egyik előző bejegyzésedben azt fejtegetted, hogy az a típus, aki bejön, az rosszabb külsővel is jobb, mint aki nem jön be, de szebb. Valami ilyesmi volt.) Akkor most hogy van ez? Nem csak a kiúttalanságra gondolok, hogy BÁRMILYEN krémet kensz magadra, bizony öregszel. Nincs mese. És nem megoldás olyan vastagszájú nyomorultra operáltatni magunkat, mint az Geronazzo Mária, vagy ki. Vagy a Medveczky Ilona. Az eredmény max gusztustalanság.

Mielőtt még félreértjük egymást megint: én NEM azt mondom, hogy a "szexuális vonzalom" nem számít. Nagyon számít. Az én mostani párkapcsolatomban is meghatározó volt-lett, amikor először ágyba bújtunk, kiderült, hogy ilyen jó egymásra találás (nekem) alig kétszer-háromszor adatott meg az életben. Azt mondta a párom egyszer, hogy olyanok vagyunk, mint a kéz és a kesztyű. Szóval Drága Egyetlen Tanácsadó: én imádom a pinát.

Ezzel szemben mindössze arra akartam felhívni a Tanácsadó figyelmét, hogy pinán és faszon, pasizáson és bulin, édi és trendi dolgokon, azon a szemléleten túl, amelyik mindenben csak a HÚSt látja, még van élet. Az élet ennél sokkal több.

Remélem, Neked is. Nem írok több kommentet, lehet ezt is törölni. Na pá!

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.17. 14:12:54

@hirtelen:

Valamit félrenézhettél. Nem töröltem a kommented. Ott van most is, sőt az előzőt is beengedtem. Eddig három kommentet nem engedtem be. Az egyik az írásom helyett a személyemet támadta, a másikban olyan szavak voltak, amit nem szeretnék látni a kommentben, a harmadik pedig olyan témát vetett fel, amit nem szeretnék látni a blogban.

Az olyan hozzászólást mindig beengedem, ami támogatja a blog színvonalát, még akkor is, ha vitatkozik. Csak legyen vitaképes. A tiéd ilyen. Más kérdés, hogy nagyon nem értünk egyet.

Ha jól értem az egem foglalkoztató témákat sekélyesnek érzed. Ha jól értem a hangvételt pedig indokolatlanul vidámnak.

Akkor bizony inkább filozófiát kell olvasni. Én sajnos olyat nem tudok írni, mert az engem hidegen hagy.

Másfelől a pinát, és a faszt te kezdted el emlegetni elsőként. És még én látom kizárólag a húst?

randomburvi 2010.06.17. 14:30:07

úáááúááá...imádom a kommenteket. A pina és a fasz, ha már itt tartunk, az alapja mindennek. A létnek, a vágynak, a szerelemnek. A lelkem már annyi mindenkivel egymásra talált..nade a pinám, az válogatós típus, ráadásul öntörvényű. Ha jó társat talál, nem megy máshová, akkor sem, ha az agyam baszogatja.

Halandó 2010.06.17. 15:31:12

@hirtelen: Szerintem "vastagszájú nyomorultra" csak olyan operáltatja magát a kora előrehaladtával, aki nem volt képes önbizalmat kinevelni magában az évek folyamán.
Ezen a ponton osztom Mage korábban kinyilvánított véleményét, miszerint:
"Ha lehetne választani, egy dolgot adnék a nőknek. Önbizalmat. Attól lesz a nő igazán szép. Nem a hajától, nem az arcától, nem a mellétől, hanem ha szikrázóan süt róla az önbizalom."
Így visszakeresve, ezt pont Dinának írta anno egy hozzászólásában.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.17. 15:37:33

@Halandó:

Rosszul olvastad vissza. Mage-nek van erről egy bejegyzése, ahol párbeszédes formában a témáról beszélgetünk. A párbeszédben a női önbizalomról szólókat (első kettőt) mondtam én, ő meg a Jó Tündérrel nevettetett engem meg.
Akkoriban még nem volt blogom, hogy leírjam ezeket.

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.17. 15:43:49

@Halandó: Ezt ebben a formában Dina mondta egy párbeszédben.

(Én máshogy fogalmaztam meg ugyanezt. Abban arányát tekintve több volt a mell.)

Halandó 2010.06.17. 22:35:38

Elnézést a pontatlanságért. Csak rémlett a dolog és gyorsan előtúrtam egy copy-paste erejéig, de nem fordítottam rá a jelek szerint elég figyelmet.

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.17. 22:35:48

@hirtelen: "Remélem, Neked is. Nem írok több kommentet, lehet ezt is törölni. Na pá!"

Jajj, már, milyen kis sértődős és hirtelen vagy. Nem baj. A fiatalság ezzel jár. Elmúlik majd.

"Ezzel szemben mindössze arra akartam felhívni a Tanácsadó figyelmét, hogy pinán és faszon, pasizáson és bulin, édi és trendi dolgokon, azon a szemléleten túl, amelyik mindenben csak a HÚSt látja, még van élet. Az élet ennél sokkal több."

Nem akarom az idődet rabolni, magam is igen elfoglalt vagyok, ezért csak felsorolás szinten, néhány szóban, esetleg tőmondatokkal, kérlek, említs párat.

(Utána átnézzük, kinek mi maradt ki ebből.)

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.20. 17:59:00

@mage.hu:

Szerintem ő végleg megsértődött. Bár nagyon érdekelne a válasza.

siorak 2010.06.20. 21:31:25

Mage: Azt a vizet kb. 2 éve vettem, vagy mikor.
A lényeg, hogy egyrészről tényleg káros, ha csak azt iszod. Kávéfőzésre alkalmas és tényleg jobb íze lesz a kávénak, ha olyan vizet használsz, aminek kicsi az oldott anyagtartalma. Másrészről viszont mit kellett volna mondanom Dinának? Ne idd meg? Meglátja, hogy műanyagpalack és víz van benne akkor annak annyi. A következő alkalommal már biztos csak összegyűrt palackot találtam volna.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.20. 21:33:23

@siorak:
Kávé a téma, és csak 8 sorra futja?
Te sem vagy már a régi.

(Palackot nem gyűrök. Az olyan vandálos.)

siorak 2010.06.20. 22:44:29

Dina. Figyelj ez reklám lesz. Te ivás közben vákuummal gyűröd a palackot.

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.21. 03:23:59

@A Dina: Hát ez így gyenge volt. Pedig azt hittem, ismer, hogy a jellemeddel jön. De az ismerőseidtől többre szokta futni.

I-von 2010.07.07. 13:48:49

Dina, ha igazi tanácsadó vagy, akkor elmondod hol lehet beszerezni. Kell nekem ilyen.

Ez a pár sor ide kívánkozott.

"Szergej Voronoff 1866-ban született, s 18 évesen már orvosnak tanult Párizsban. 1895-ben Egyiptomba utazott, s itt élt egészen 1910-ig. Remélem nem félreérthető, ha azt írom, melegen érdeklődött az eunuchok iránt, összebarátkozott velük, s közben észrevétlenül megfigyelte, hogy ezek a szerencsétlenek sokkal gyorsabban öregednek. Elhíznak és elbutulnak, szemük fénytelen, bőrük ráncos, hatvanévesen már aggastyánnak néznek ki. Ekkoriban mindenki az örök ifjúság titkát kutatta, miután Brown-Séquard 1889-ben kutya és tengerimalac herekivonatot fecskendezve bőre alá, látványosan megfiatalította magát. Ettől Voronoffnak az az -akkoriban talán már nem is túl eredeti- ötlete támad, hogy az állatok és az emberek azért öregszenek meg, mert az ivarmirigyeik, vagyis a herék és a petefészkek elsorvadnak. Kezdetben állatokon kísérletezget, ivarmirigyeket ültet át egyikből a másikba. Útja állattetemeken át vezet módszere kidolgozásáig. Aztán aggkorú bikából újra tenyészállatot varázsol, s most már jöhet az Ember. Első műtétjét 1920-ban végzi, egy hetvennégy éves férfibe csimpánzhere darabkát ültet át. Az eredmény lenyűgöző. Ezt követő 10 év alatt több száz férfin végzi el személyesen a műtétet, módszerét a világon mindenhol követik. Csimpánzhiány lép fel, az olasz Riviérán egy kastélyban majomfarmot létesítenek. Pénz nem számít, a fiatalság minden pénzt megér.
Persze nyilván támadt valami bibi a módszerrel, ha ma már szó sem esik róla. Hát igen. A beültetett szövetdarabkák ugyanis legjobb esetben is 2-5 évig voltak életképesek, utána a szöveti összeférhetetlenség miatt kilökődtek, vagy felszívódtak. A módszernek leáldozott, még a vicclapok egy ideig évődtek rajta, aztán feledésbe merült. De az örök ifjúság álma megmaradt."

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.07. 14:52:20

@I-von: Na tessék. Kiderül, hogy a fiúk előbb kezdték a szépészeti sebészetet, mint a lányok. Azt hittem, hogy a minta, akiket ismerek, nem reprezentatív. Aztán kiderül, hogy de.
Hiúság, Férfi a neved.

James86 2010.07.07. 15:23:47

@A Dina: Aka: A hiú-fiú.

Egyébként nem inkább önmagunknak való tetszés a cél. Sokkalta a gyeng... szóval a nőknek. Bár van, akinek erre sincs szüksége. Például Hugh Hefner. Neki bejött az élet.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.07. 15:33:00

@James86:

Ne mártírkodj itt nekem. Csak a nők miatt. Aha.

Az a cél, hogy egyre több nőnek tetsz. Ezáltal megnőljön az önbizalmad. És meglegyen a lehetőséged, hogy a neked legjobban tetszőt tudd kiválasztani a felhozatalból. Teljesen önérdekről beszélünk.

És roppant helyes stratégia. Mint a tanácsból is látható, én is így csinálom. Aki másképp csinálja (és belemenekül a lelkek egymásra találása című baromságba), az pancser.

Csak hülyén veszi ki magát ez a mártír magyarázkodás, hogy a "másik nem miatt".
Faszt.
Jól felfogott önérdekből.

James86 2010.07.07. 16:43:45

Mint ennek, is, mindennek két oldala van. Szóval önérdek vagy közérdek, egyre megy. Csak az egyik hosszú, a másik rövidtávú. Hogy melyik melyik, az az olvasóra van bízva. Te is elsősorban közérdekből csíped ki magad. hogy sokaknak tetszél. Sok férfinak okozz vizuális örömöt. Aztán, hogy ezek közül ki fogja szogálni a te fizikai örömödet, azt te döntöd el. Így jár kéz a kézben a hiúság és a... a... valaki segítsen már ki! XD

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.07. 16:54:41

@James86: Szóval úgy gondolod, hogy ha rámbizonyítod, hogy karitatív okokból fektetek energiát a külsőmbe, akkor hirtelen igazad lesz?

Nem, sajnos nem lesz.

Kizárólag önérdekből teszem (úgy mint te). Ha mindeközben megvalósul, hogy tetszem olyanoknak is, akik nekem nem, és nekik ez jó, akkor ez egy pozitív mellékhatás. Más kérdés, hogy tényleg jó-e az nekik. De nem nyilatkozhatom az ő nevükben. A magaméban viszont igen.

És ebben a témában (vonzerő turbózása mögött meghúzódó motiváció) magabiztosan kijelentem más nevében is, hogy miért teszi. Amíg valaki nem hoz valami ütős, és hihető ellenérvet.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.08. 03:23:12

Én többnyire megsértődöm azon, ha valaki az utcán nem bámul meg.

Belefektetek egy-másfél órát abba, hogy felöltözzek (fürdés, nadrág, ing és zakó összeválogatása, ápolt bőrcipő, parfüm, táska, testtartás, egyebek), ezek nagy részét ugye meg is kellett vennem.

Hogy a jó k. anyjába* képzeli, hogy nem néz meg? Menjen a halálba az ilyen.

Én mindenkit megnézek, aki láthatóan tudatosan öltözött fel, rámosolygok, sőt, előfordul, hogy megdícsérem, akár ismeretlenül. Mert ez jár.

*: Elnézést, de úgy láttam, hogy itt ezt szabad.

almost_nobody 2010.07.11. 16:44:46

Olvasom Mage-et is, Mamzelt is, és most igazán nagyszerű téged is olvasótávolságban tudni, mert már mindketten emlegettek - valahogy úgy képzellek el titeket, mint három ragadozót, akik ugyanazon a terepen vadásznak, más-más áldozatokra. Illetve inkább vadásznak és üldöztetnek. Jó, tetszik.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.07.12. 00:59:34

@mage.hu: le a kalappal, megleptél. pedig inkább gondoltalak gugli pólós, "10percalattakocsibannyaralunk" programozónak, minden sértés nélkül. nyilván nem olvastam eleget a mageponthu-t.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.12. 14:59:44

DelMare: Ezek után mage.hu olvasónaplót fogsz írni. És ha azt látom, hogy nem olvastál figyelmesen, be fogom hívni a szüleidet.

James86 2010.07.13. 15:04:47

@mage.hu: De azért egy Google feliratú pólót beszerezhetnél... XD

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.07.14. 16:22:59

@mage.hu: anyám azt üzeni, h eleget járkált már a hülye fia miatt. ha nem konkrét életek múlnak rajta, akkor nem tud segíteni.

mondtam neki, h szerintem Mage-en emiatt nem lesz úrrá öngyilkossági pánik, úgyhogy nem kell aggódnia. én meg többet olvasok.
süti beállítások módosítása