Figyelmeztetés!

Alapvetően lányoknak írok, de fiúk is járhatnak ide. Felháborodni. Csak tessék, csak tessék. Bátran befelé.

Utolsó kommentek

Kérsz értesítést arról, amikor újat írok?

Velük járok össze (Tagfelvétel kezdőbetű alapján van):

A bennem élő sorozatgyilkos

2010.06.20. 12:36 :: A Dina

 

A bennem élő sorozatgyilkos

 

Randi szezonban gyakran élem át, hogy különböző helyeken néznek, sőt bámulnak azok a férfiak, akiknek bejövök. Többségével nincs egyezés, de ritkán van, hogy stimmel. Mosolygok. Úgy teszek, mintha ott lenne dolgom. Semmi történés, de még mindig néz. Megint mosolygok egyet. Még mindig úgy teszek, mintha ott lenne dolgom. Megint semmi történés, de néz. És látom, hogy a túloldalon kattog az agy.


Oda kéne menni. - gondolja ő.
Miért nem jössz már?-gondolom én.
És semmi. Sóhajtok, és megyek tovább.

 

Minden ember képes az összes lelkiállapotot produkálni. Minden férfiban ott van a macho, minden nőben ott van a kurva, mindenkiben él egy depressziós, egy mániás, egy kényszeres. Él, de el van zárva egy biztos fal mögé. Van, hogy némelyik elzárt szerepszemélyiségünk elő tud kerülni bizonyos élethelyzetekben.

Az egyik ilyen jól elzárt személyiség a sorozatgyilkos. Mindenkiben van egy, és kevés kivétellel nem jön elő, így nem tudhatod, hogy milyen lennél sorozatgyilkosként.

Én azt hiszem tudom.

Minden este az éjfélt várnám, dúsra szájfényezve, csöcski pólóban, tűsarkakon járnék vadászni. Felkeresnék minden klubot, és a bárpultnál várnám, hogy jöjjön egy vonzó férfi, akinek megtetszem. Nézném, mosolyognék, várnám, hogy odajöjjön. Ha mégsem jönne, én mennék. Mosolyogva. Ő örülne, hogy nem kellett összeszednie a bátorságát. Odalépnék elé, és megkérdezném: Jól láttam, hogy tetszem neked? És ha a válasz igen, akkor a fülébe suttognám, hogy te is nekem. Közben lenyúlnék a combomon feszülő bőrpánthoz, kitapogatnám rajta a tokot, előhúznám az éles kis tőrt, és beledöfném egyenesen a szíve közepébe.

Mert az élet szép.

Az ilyen meg nem érdemli meg.
 

Jó tanács:

Ha tetszik és adja, akkor adjad neki te is. Lehet, hogy az életed múlik rajta.

13 komment

Címkék: férfi társkeresés ismerkedés elmélet sorozatgyilkos internetes pancser

A bejegyzés trackback címe:

https://dina.blog.hu/api/trackback/id/tr722095385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2010.06.20. 22:17:07

És az ilyen szaporodik. Valószanűleg egy olyannal, aki nem jön be neki.

almost_nobody 2010.06.21. 13:21:40

Egyszer összegyűjtöm néhány olyan ismerősöm gondolatait, akik így járnak a nőkkel. Kiadom őket vicckönyvnek. Vagy a jó emberismerettel rendelkező eladók a boltban a két változat egyikét fogják az embereknek adni. Azt, amelyikben magukra ismernek a szerencsétlenek és örülnek, hogy vannak más hasonlóan szerencsétlenek is; vagy azt, amelyikben groteszkké torzítva jelennek meg ezek az úriemberek, és jókat nevet rajtuk a többi ember. Mert a káröröm az jó.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.06.21. 22:52:08

bízva abban h nem azzal küldesz anyámba, h ha nem értem Dinát akkor olvassak képregényt, megkérdezem. a sorozatgyilkos-személyiségtipizálással mit szerettél volna mondani? kezdem magam egyre hülyébben érezni, mert valóban nem értem.

az első rész tiszta, axos balfék nem mer kezdeményezni.:)

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.21. 23:03:14

@_DelMare_:

Kezdek lassan beletörődni, hogy a blogomban az lesz a menetrend, hogy publikálom a bejegyzéseket, ezután jössz te, és megkérdezed, hogy mégis ezt hogyan is kell érteni, és kezdhetem magyarázni.

Hát jó.

Tegyük fel, hogy bekattansz. (Tudom, nehéz feltenni, de ez szükséges a megértéshez.)

Te kiket ölnél meg?

Bloggereket például, akik számodra érthetetlen bejegyzéseket publikálnak? Hm?

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.06.23. 01:11:23

őket biztosan nem. unalmasabb lenne hannibal delmare élete.

a bénákat viszont egyenként. azzal kínoznám halálra őket, h elvenném a moderálás lehetőségét. egy anomália van csak: a bénáknál amúgy sincsenek kommentek.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 11:15:30

Hú, de meglepődnél, ha finoman de határozottan rátenné a kezét a tiédre, amint kihúznád tokjából a kést, másik kezével tarkódhoz nyúlna és füledbe súgná: "Ezt hagyjuk későbbre, előtte letépném rólad a ruhát és..." - és akkor jössz csak rá, hogy pontosan ugyanolyan sorozatgyilkossal hozott össze a sors, mint amilyen te vagy.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.23. 11:19:58

@Haynau:
Áh, vizionáltál nekem egy gátlásos, de amúgy ruhaletépős sorozatgyilkost. Aki bátran beszól.

Reális elgondolás.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 11:25:34

@A Dina: Gátlásos, vagy pók, aki kivetette a hálót? Hiszen tudod: az állatvilágban is vannak ragadozók, amelyek az áldozatot magukhoz csalogatják.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.23. 11:28:27

@Haynau:
Szegénynek nem túl sok áldozata lehet ezzel a pók stratégiával. Férfiakhoz elenyésző mennyiségben mennek oda a számukra vonzó nők, mint fordítva.

(A kiegészítésben van a lényeg.)

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 11:47:09

@A Dina: Akkor lehet, hogy ezért adta a fejét sorozatos gyilkolászásra? Minden lelki defekt nélkül ilyesmibe csak nem kezd az ember...

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.23. 11:49:03

@Haynau:

Látod, ennek érzem realitását.
Elege lett belőle, hogy neki kell odamennie a nőkhöz.

De akkor miért azokat nyiffantja, akik végül odamennek?

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 13:01:37

@A Dina: Ebéd közben rájöttem: Ha tényleg sorozatgyilkos, akkor nem csajozni jár késsel-villával, hanem első sorban öldökölni. Így már lenne értelme.

Egyszerű: ha olyan nő megy oda hozzá, aki neki nem jön be, kinyiffantja. Ha olyan nő lép oda hozzá, akit vonzónak talál, marad a kés, ahol van. Persze később másfajta "kardot" ránt majd - de olyasfélét, ami ellen szerintem a nőnek sem lesz ellenvetése.
süti beállítások módosítása