Figyelmeztetés!

Alapvetően lányoknak írok, de fiúk is járhatnak ide. Felháborodni. Csak tessék, csak tessék. Bátran befelé.

Utolsó kommentek

Kérsz értesítést arról, amikor újat írok?

Velük járok össze (Tagfelvétel kezdőbetű alapján van):

A bepasizás szabályai csajoknak 2.

2010.06.13. 09:05 :: A Dina

A bepasizás szabályai

csajoknak 2.



 

A következő paraméter a külső.

Na itt szoktak a nők nagyon megcsúszni. Hogy állítólag a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Aha. És megkívánni mitől fogod?

Ha elfogadjuk ténynek, hogy a párkapcsolat alapja a szexuális vonzalom, akkor a férfi külseje a legfontosabb paraméter. Aki a lelki vonzalomra alapozna egy párkapcsolatot, legyen kedves most azonnal távozzon innen valami ezoterikus oldalra, ahol a lelkek egymásra találásában hisznek (a ronda nők és férfiak).

Szóval az alap a szexuális vonzalom, a nők mégis gyakran félnek a nekik annyira tetsző férfiakkal kezdeni, mondván, hogy úgysem tudom majd megtartani, minden nő őrá kattan.



Na figyelj, elmagyarázom, hogy hogyan is van ez:

Mindenkinek van esete. Az eseted a hajszín, magasság, testalkat, és arcvonások összessége. És léteznek hasonló típusok. Egy típuson belül létezik harmonikusabb, és kicsit bénább fizimiskájú is, ezek beskálázhatóak egytől tízig.

És itt kezdődnek az érdekességek. Vegyünk egy konkrét példát.

Tegyük fel, hogy eseted a kigyúrt, ám mégis dús barna hajjal rendelkező pasi. Ha egy másik típusból, mondjuk a magas, szőke, vékony, entellektüel fejűből eléd rakják a legszebbet, a 10 pontosat, azt mondod, hogy igen, ez a fiú helyes, ám a 8 pontos abból a típusból már nem fog tetszeni. Míg a kigyúrt, dús barna hajúból az 5 pontosra is rágerjedsz, sőt a 3 pontosra is azt mondod, hogy helyes fiú.

Ezért van az, hogy néha nem érted, hogy mit esznek egyesek például Patinsonon (én nem értem), és miért nem szerelmes mindenki abba a pasiba, akibe te első látásra belezúgtál.

Ennek valószínűleg genetikai okai vannak, hogy a faj minden egyede képes legyen párt találni magának. 

Jó tanács: 

Tisztázd, hogy mi az eseted, kire gerjedsz.

És merj velük kezdeni.

Nyugi, nem mindenki őbeléjük szerelemes.

A piac jobban fel van osztva, mint gondolnád.

Folytatása következik.

2 komment

Címkék: elmélet csajoknak a bepasizás szabályai

A bejegyzés trackback címe:

https://dina.blog.hu/api/trackback/id/tr342077291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randomburvi 2010.06.18. 13:29:28

Én csak annak örülök, hogy Dinának más az esete, mint nekem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 11:10:08

Módosítanám a tanácsot: Ha éppen nincs senki, AKKOR vedd magadnak az időt azon filózni, hogy milyen fazon az eseted. Ha felbukkan valaki, akire gerjedsz - ne vesztegesd az idődet: merj vele kezdeni! Mert a piac ugyan jól felosztott, de messze nem üres. Jó portékának mindig van keletje.
süti beállítások módosítása