Figyelmeztetés!

Alapvetően lányoknak írok, de fiúk is járhatnak ide. Felháborodni. Csak tessék, csak tessék. Bátran befelé.

Utolsó kommentek

Kérsz értesítést arról, amikor újat írok?

Velük járok össze (Tagfelvétel kezdőbetű alapján van):

Hogyan szerezzük meg a konkrét kiszemelt pasit?

2010.07.08. 07:21 :: A Dina

 

Hogyan szerezzük meg a konkrét kiszemelt pasit?

 

Előfordul, hogy a pasival elakad a szerelmi szál. Olyannal, akiről amúgy tudod, hogy tökéletesen összeillenétek. Akár az idők végezetéig is tökéletes lehetne a párkapcsolat közted és közte. Mástól úgysem kapná meg, amit te tudsz nyújtani, és te sem találsz nála jobbat. Megvan az ideális társ, már csak az a kérdés, hogy hogyan lehetne kicsit bemozdítani a szálat, hogy tovább fejlődhessen az ügy.

Ez a bejegyzés ebben segít.

1. Lépés: Tisztázzuk, hogy hol akadt el. 

A kapcsolat különböző fázisokban lehet elakadva: 

Első eset

Egy ideje zajlik közted és közte egyfajta férfi-nő huzavona. Érzed, hogy bejössz neki, csak még nem indult el a szál, nem tudod, hogy mivel lehetne kiugrasztani a nyulat a bokorból. Adod neki, ő meg viszonozza, de nagyon rafkósan, csak módjával. Egyértelmű, hogy húzza az agyad. Sokat gondolkodsz, hogy mi is lenne az a lépés, ami már elég egyértelmű, de mégsem riasztó. Rengeteg ötleted van, de vagy nem válnak be, vagy még megvalósítás előtt elveted.

 

Második eset

Már összejöttetek, és ki is alakult valami, de járásnak nem igazán nevezhető. A kapcsolat jellege közelebbről nem meghatározott. És persze az alap, hogy tapadni tilos, tehát -nagyon okosan- ennek tisztázását nem feszegeted. A legjobb szó az rá, hogy a kapcsolat, jellegét tekintve: bonyolult. Látod rajta, hogy imád veled lenni, keresi a társaságod, a szex egyenesen zseniális, és minden együttlét harmonikus. Az nincs előre lefixálva, hogy mikor találkoztok, és a találkozás mindig valamelyikőtök lakásában van. Stratégiailag kicsit meg vagy lőve, hiszen nem kezdeményezheted a találkozást, mert az mindent elrontana. Várni kell, hogy ő hívjon, és akarja magától. Ez a női várakozó szerep pedig idegtépő. Állandó a harci készültség.

Harmadik eset

Jártatok, de egyszer csak valamiért tönkrement. Mostanra tudod, az okok kiküszöbölhetőek lennének. A fejedben nagyjából már meg is van a megoldás arra, hogy mitől fog jól működni a kapcsolat. Most az az elsődleges, hogy rájöjjön, ha visszatalál hozzád, akkor olyan jó dolga lesz, mint még soha. Kérdés, hogy ezt a ráébredést nála hogyan lehet elérni.

2. Lépés: Tisztázni az érzéseid

Amit most érzel, azt úgy hívják, hogy egyoldalú szerelem. Jól beszoptad.

(Lesz mindjárt megoldási javaslat, de előbb még folytatnunk kell az érzések tisztázását.)

Első eset

Hogy gondolhatod, hogy bejössz egy férfinak, aki sokadik alkalommal sem kezdeményez? És még bele is képzeled, hogy rafkósan húzza az agyad? Ha bejönnél neki, akkor tudod mit csinálna? Nem rafkósan húzna, hanem rádrepülne, mint a ragadozómadár.

Tudod, mi jön be neki? Az az extra önbizalom, amit a nyilvánvaló flörtölési kezdeményezéseidből nyer. Azért mosolyog vissza rád, és azért biztat nagyon finoman, hogy ne hagyd abba.

Ha bejönnél neki, már rég kezdeményezett volna.

De ezt te is tudod, csak nem gondoltad végig. Hányszor jár úgy az ember lánya szórakozóhelyen, hogy minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyszer csak ott áll előtte egy férfi, és meghívja egy italra? Előzmény meg semmi. Se szemezés, se egy mosoly, de még csak rá sem néztél. Ő meg úgy döntött, hogy megpróbálja. Na neki bejössz. (Nekem mondjuk időnként kedvem lenne megkérdezni az ilyentől, úgy látta-e, hogy szemeztem vele, mert ha igen, akkor másnap megyek a bandzsaságomat kezeltetni.)

Második eset

Bonyolult kapcsolat, mi?
Francokat. Sima szeretői viszony. Csak arra kellesz.
Ennek sok oka lehet. Tetszel neki, de nem vagy 100%-ban az esete. Vagy másba szerelmes.
Felesleges a szexnél többet remélned. Esetleg egy mozit ki tudsz harcolni magadnak, de az már nagy eredmény.

 

Harmadik eset

Ennek meg vége. Jó lenne, ha felfognád.


3. Lépés: Cselekvési terv


Ha tisztáztad, hogy mi a helyzet, nyilván romokban heversz. De kizárt, hogy a fenti sorok hatására azt éreznéd, hogy bármelyik eset rád vonatkozna. Olyan könnyen ad az ember lánya felmentést a férfinak, ha akar tőle valamit. Az első esetben félénk a pasi, a második esetben bonyolult a pasi, a harmadik esetben pedig nem tudja szegény, hogy mi a jó neki.

Bármilyen felmentést megadsz, csak azt ne kelljen érezned, hogy nem jössz be neki, mert az nem lehet. Meg különben is. Biztosan van tuti megoldás a helyzetre. Hát kérlek. Van. De nem olyan, amilyet szeretnél.

 

Az első lehetőséged, hogy megengeded magadnak, hogy azt érezd, amit érzel.
Egyoldalúan vagy szerelmes.
És? Az is egy állapot.
Élvezd ki minden örömét és minden fájdalmát.
 

Érezni jó. És mindig (!) annak a félnek izgalmasabb érzelmileg a kapcsolat, aki úgy érzi, hogy szívatják. Akivel egész nap madarat lehet fogatni, mert SMS-t kapott végre. Aki egy lemondott találkozó után egész éjjel zokog. Aki megfogadja, hogy ő márpedig ezentúl nem fogja hagyni, hogy ez az érzéketlen barom őt szívassa. És aki azután mégis hagyja. 

A másik pedig nem szívat, nem érzéketlen, csak a kapcsolatban érzelmileg túlfűtöttebb fél -ez esetben te- őt bizony nem érintette meg, nem pörgette be. 

Na most akkor ki járt jobban? Az, aki nyert egy utat az izgalmas érzelmi hullámvasútra, vagy az aki unalmában a hullámvasút gombjait kapcsolgatta?

 

Második lehetőséged úgy dönteni, hogy kiszállsz a hullámvasútból. Ez csak elhatározás kérdése. Bármikor megteheted. A módszer a következő: 

Hetente háromszor randizol. Mással. Aki egy kicsit is tetszik, azzal mész randira. Akkor is, ha nem érdekel igazán, és annyi kedved van hozzá, mint a fogorvoshoz. Ilyenkor ezek a randialanyok SMS-t írnak (összerezzensz, hogy hátha ő, de nem ő), amire válaszolni kell, adott esetben valamelyikkel -duzzogva bár- de belemész egy második randiba is. Alapvetően azok fognak tetszeni, akik hasonlítanak Őrá, de az mindegy. Sőt jó. Randiszezon van. Heti három alatt nem állsz meg.

 

 

4. Végeredmény


Három hónap alatt garantáltan lesz valaki, aki igazán elkezd érdekelni. Mivel hideg szívvel tudsz hozzáállni az elején, vele egészen másképp alakul a dolog. Őt meg tudod mozdítani érzelmileg, mert feladat vagy a számára. Most te vagy a bonyolult lány, a félénk lány, meg az a lány, aki nem tudja, hogy mi jó neki igazán. És ő dolgoz ki stratégiákat terád. És ha jól csinálja, máris ott egy kölcsönös szerelem esélye.

 

Ezen a ponton egy roppant érdekes dolog fog bekövetkezni.
Nagy meglepetésedre előkerül az eredeti célszemély.
Ez tuti fix. Akármerre nézek, minden nő életében ezt látom.
Persze csak akkor következik be, ha már őszintén más érdekel, és nemcsak bebeszéled magadnak. Ha már valaki más SMS-ét, hívását várod, egyszer csak megjelenik a régi. Figyeld majd meg, hogy mennyire hidegen hagy. Hogy mennyire különös számodra arra a felfokozott érzésre gondolni, amit iránta éreztél, és mennyire érdekes ez az új helyzet, hogy a régi húzásai már nem hatnak rád.

Végre lehetőséged lesz rövid ideig tárgyilagosan megszemlélni ezt a férfit.

És kéjes érzéssel lehet neki nemet mondani. Létezik a gyengébb nem. Ez pedig a jól megérdemelt nem. Őt ez kevéssé fogja megviselni, hiszen érzelmileg mindig is kívül állt az ügyön, ám ettől még ez a méltó lezárása a sztorinak.


Jó tanács:

 

Ha egy férfi akar valamit egy nőtől, akkor azt be lehet tekerni. Ha nem akar, akkor meg nem. Az ész ahhoz kell, hogy a férfinak ezt a két állapotát meg tudd különböztetni.

25 komment

Címkék: férfi párkapcsolat elmélet a bepasizás szabályai

A bejegyzés trackback címe:

https://dina.blog.hu/api/trackback/id/tr142137674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randomburvi 2010.07.08. 14:50:22

ollé:)Szívemből szóltál.

MISTER 2010.07.08. 14:50:33

túlságosan leegyszerűsítem, ha nekem ebből az jön le (még a 3. lépés közepének ellenére is): lehetőleg ne légy szerelmes, mert az szar?.

Amb 2010.07.08. 15:19:21

Szerintem ez arról szól, hogy a "megfelelő" alany és közted akkor is szerelem szövődik, ha nem akarod, míg ha nem megfelelő, akkor a fejed tetejére is állhatsz, úgy sem fog működni.
Nekem is pont akkor bukkant fel a flörtölős, mikor az új komolyra fordult. Ezek szerint ez csak ilyen "szörzési vágy". Hehe. Viszont azóta is sérti az önérzetemet... Ez normális?

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.08. 15:29:37

@MISTER:
Kölcsönös szerelemről hallottál már?

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.08. 15:32:25

@Amb:
Persze, hogy normális. És lehet szívből utálni. Mert mégis hogy képzeli, hogy nem jöttél be neki?
Kapja be.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.08. 15:51:53

@A Dina: Az ilyen?

- Szeretsz?
- Igen.
- Akkor adj kölcsön.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.08. 15:56:00

Igen, az ilyen.

Van a bejegyzésben található egyoldalú, meg van az általad vázolt kölcsönös. Tiszta sor most már, hogy miért ne légy szerelemes.

MISTER 2010.07.08. 16:37:43

Amb: ok. értem.
Dina: hogyne, képeket is láttam róla.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.08. 16:52:04

@MISTER: Nocsak, titokban mégis nézegetted a Matrixot?

MISTER 2010.07.08. 17:28:01

nem nézegettem. volt még szabad hely, letöltöttem.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.08. 20:58:09

Honnan lehet dízdobozban letölteni filmet? Nagyon érdekel.

Unom a sok anyagtalan kópiát.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2010.07.08. 20:58:18

Ezt kéni kitűzni NENYI helyett.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.08. 22:35:37

@Alina78: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy azt a három hónapot, amíg nem jön az új, a barátoknak se könnyű túlélni.

MISTER 2010.07.10. 13:37:39

@mage.hu: nem a filmet töltöttem le. az megvan bd-n. magát a mátrixot töltöttem le, közvetlenül az internet letöltése után.
ha még nem láttad a filmet, akkor ezt most sajnos nem fogod megérteni.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.07.10. 13:37:52

baromira nem viccesek ezek a szituk a folyó túloldaláról sem ám.

csak hogy egyet említsek, ami egyben a kedvencem is: egymásra találunk egy értékes nővel (azokon a bizonyos nyári randikon), majd mikor végre beindulna a mozdony, az exe c-vágányról beelőz, mint a szar. ebben csak egy a szomorú: én építettem meg neki a csatlakozást vissza a pályára azzal, hogy kigyógyítottam a depiből a csaját - miközben ő maradt ugyanaz az az axe-aktás barom.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.10. 14:07:25

@_DelMare_:
Elárulok egy titkot. A bejegyzés lányokra van kihegyezve, ám a mögötte meghúzódó gondolat univerzális. Nagyon kis módosításokkal ezt a bejegyzést megírhatom úgy is, hogy férfiak érzéseiről szól, és a folyó túloldalán, magára ismerhessen az ember fia.

"én építettem meg neki a csatlakozást vissza a pályára azzal, hogy kigyógyítottam a depiből a csaját - miközben ő maradt ugyanaz az az axe-aktás barom"

Diagnózis a történetedre:

Harmadik eset.
A lány nem tudja, hogy mi a jó neki.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.07.11. 01:59:20

DD: nem átallottam a kanapédra feküdni, vagy ismét birokra kelni. hisz a sajátjaidhoz szólsz alapvetően. csak szerettem volna jelezni, h ez a szitu, erről az oldalról nézve sem egyszerű helyzet. amúgy igen, a tükörfordítás valóban nem eredményezne hatalmas különbségeket.

és ha már őszintézünk, én is bedobok egy titkot: a túlpartról, az az egynéhány ember fia, aki nem szégyell folyamatosan tanulni, távcsővel lesi az amazon kiképzőtábor okos szószólóit. hiszen a profi hódításhoz nekünk is tudnunk kell, miből áll a tudomány körömlakkfalván. (és nem, nem degratíve értettem)

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.11. 02:21:59

Dina, annyit tennék még hozzá ehhez a szép, kerek posthoz, hogy rengeteg nőnél tapasztaltam, hogy közös kifejezést használ a következő helyzetekre:

"Nem tetszem neki eléggé."
"Zavarja, hogy gyerekem van."
"Nem volt jó velem az ágyban."
"Nem érdeklem."
"Másba szerelmes."
"Érdekeltem, de hülyeségeket mondtam, így már nem."

A közös kifejezés a következőképpen hangzik: "Fél."

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.07.11. 02:29:57

@Alina78: Szerintem az már siker, hogy csak minden második szmájlit teszed oda. Ebből is látszik, hogy fontos számodra, hogy a közeg, akinek írsz, értékelje a hozzászólásod. Ilyen kommentelőkre van szükség.

@_DelMare_: Itt meg a szmájlizós fekete bárány, akit a körömlakkfalvázásért kénytelen vagyok elsimerésben részesíteni.
És persze hogy egy művelt férfi olvas ellenzéki lapokat is.

@mage.hu:
Ez is ott van a bejegyzésben. Tudod, amikor "félénk a pasi".
Fél. Aha.

mage.hu · http://mage.hu 2010.07.11. 05:27:27

És tényleg.

Máskor bátrabban elolvasom még egyszer.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.07.12. 00:58:25

DD: ad1: egyszer sem szóltál a mosolygós piktogramok miatt. ad2: magamtól is leszoktam róluk.

miattad akarok jobb lenni. (khm.8)
süti beállítások módosítása