Figyelmeztetés!

Alapvetően lányoknak írok, de fiúk is járhatnak ide. Felháborodni. Csak tessék, csak tessék. Bátran befelé.

Utolsó kommentek

Kérsz értesítést arról, amikor újat írok?

Velük járok össze (Tagfelvétel kezdőbetű alapján van):

Az ördöggel randiznék

2010.06.14. 23:52 :: A Dina

 

Az Ördöggel randiznék

 

Női oldalról nézve sok típusa létezik a férfinak. Van, amelyik maga az Ördög. Na én vele szeretek kezdeni.

A játék neve sakk. Az első találkozáskor kezdődik a játszma. A táblát én hozom, és a bábukat is. Nagyon szép készletem van. Kinyitom a táblát, és felállítom a gazdagon díszített bábukat. Izgatott vagyok, hogy milyen játék lesz. Tudom, hogy a készletemmel bármi lehetséges.

Ülünk egymással szemben, az Ördög, meg én. Ebben a sakkban egyetlen szabály van: mindig ő lép először, a Férfival.

Erre többnyire én lépek egyet a Nővel. A bábuk mozgásba lendülnek egymás felé. A játék izgalmát az adja, hogy innentől nincs szabály, bármely bábuval lehet bárhova lépni. A cél az egyedi, érdekes állások létrehozása. Hosszú ideig csak a két fő bábu, a Férfi és a Nő mozog. Közben történetekkel mulattatjuk egymást, viccelődünk, de mindketten tudjuk, hogy nem beszélgetni, hanem sakkozni jöttünk, így időnként egyikünk meglepetésszerűen lép egyet.

A végkifejlet ismeretlen. Ám egy dolog már biztos: elkezdődött az első öt percben. Közelebb jön, hosszan a szemembe néz, rutinosan rámhangolódik. Érzi, hogy mit kell tennie a célja eléréséhez, hiszen nem először teszi. Én meg hagyom, mert ismerős ez a játék, és így szeretem.

Ha az Ördög jól játszik –és ő mindig jól játszik-, még egy dolog biztos, folytatni akarom a játékot, és furfangos húzásait a saját bőrömön szeretném megtapasztalni. Később kiderül, hogy melyikünk vágya erősebb.



Néha belefutok egy-egy álruhás királyfiba. Első találkozáskor ott ül velem szemben, a felállított bábuk előtt. Türelmesen várom, hogy lépjen a Férfival, de már gyanítom, hogy egy álruha tévesztett meg.

Neki fogalma sincs róla, hogy sakkozni jöttem, és övé az első lépés. Mesél a királyságról, a kincstár vagyonáról, az alattvalókról, a táltos paripájáról, hőstetteiről a hétfejű sárkánnyal, de a bábukhoz nem nyúl. Közben nagyokat nevet, és boldog, hogy itt ül velem. A szemében látom, hogy tetszem neki. Vele nevetek, mert vicces és szórakoztató, amit mond, és közben egyre csüggedtebben várom, hogy lépjen a Férfival.

Később a királyfi nem érti, hogy miért nem akarok többet találkozni, hiszen olyan jól alakultak a dolgok. Hát igen. Mindketten benéztük. Én azt hittem az Ördög ül ott, ő meg azt, hogy Hófehérke, aki biztosan elájult volna a gyönyörtől, hogy igazi királyfira lelt táltos paripával, kincstárral, sárkányos sztorikkal. Én unatkoztam, és csalódtam. Nem volt kivel játszanom. Az ilyesmi megvisel.

 

Jó tanács:

 

Ha érzed, hogy bejössz neki, legalább a kezét

fogd már meg, Te Szerencsétlen.

18 komment

Címkék: randi hőbörgés gyakorlat dina pancser pasi profi csajozógép

A bejegyzés trackback címe:

https://dina.blog.hu/api/trackback/id/tr532082353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.15. 14:26:36

@SándorSzabolcs: Nem találok szavakat arra, hogy milyen szimpatikus vagy a hozzászólásod alapján.

DanZi 2010.06.16. 01:15:18

ez fasza bejegyzés ez... :)

SándorSzabolcs · http://karma.blog.hu 2010.06.16. 01:17:55

@A Dina: Jaja, gombóc a torokban, gyomor összeugrik, minden. Értem, ne is folytasd.

Zsoolt · http://www.annyit.blog.hu 2010.06.16. 01:21:29

Az Ördög korábban angyal volt. Hercegnőnek látta a nőket, de mikor rájött, hogy nekik az Ördög kell, hát kibújt belőle.:)

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.16. 01:26:31

@Zsoolt:
Az Ördög, akivel szívesen randizom, soha sem volt angyal, és nem keresett hercegnőket. Ő az Ördög, és mindig is az volt. Pont.

Akikről te beszélsz, azok a királyfiak, akik megirigyelték az Ördög nőknél aratott sikereit, és Ördög gúnyát öltöttek, mondván, hogy "ha nektek ez kell baszki...".

Róluk szólt a bejegyzés második része.

Stuntman Mike 2010.06.16. 14:55:05

Ez mekkora, felnevettem.. nem a töketlenség a baj, rutintalannal előfordul, hogy melléfog a nő megítélésével, mert a nők huncut népség, hanem az, ha valaki nem veszi az adást, nem jön rá és ígymarad, azt már én is sajnálom.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.16. 14:57:58

@Stuntman Mike: Minél jobban tetszik a nő, szerintem annál nagyobb a töketlenség előfordulási esélye. A félelem, hogy "ha rányomulok, elijesztem". Hiba, a csajozás is egy szakma, tanulni kell.

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.16. 15:02:59

Persze létezik a férfi, aki soha sem félt a nőktől. Már általánosban is bátran rányomult arra, akinél érezte, hogy kapás van. Ilyen alkat. Na ő az Ördög.

Stuntman Mike 2010.06.16. 15:32:10

@A Dina: Egyetértek, és a nő egyből megérzi, mint ahogy írtad, ahogy az Ördög is, ha kapás van. A nők egy része bevállalja a tanítást is egy kicsit, "legalább az elején". Neked mi a véleményed erről? JÓl teszik, vagy teher alatt nőljön a pálma?

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.16. 15:39:30

@Stuntman Mike:
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni.
Sajnos pont az elején nem áll módomban elmondani, hogy mire vágyom, mert az csak azt eredményezi, hogy az illető eljátsza azt a férfit, akit keresek.
Miközben ő meg másmilyen. Ami szintén jó lesz majd valakinek, aki őt keresi. Én inkább továbbállok ilyenkor.

Az egymásratalálás utáni későbbi szakaszban viszont (vesztére) meg fogja tudni, hogy mit szeretnék.

randomburvi 2010.06.17. 14:17:39

Azért egyet ne felejtsünk kedves Dina, a sakkparty egyszer végetér ( jó esetben sokáig tart,ha valóban az Ördögöt magát fogtad ki),és utána ott ül egy pasi melletted, és sörrel a kezében bámulja a TV-t. Sakk-matt ellen javaslat?:)
A Nyúl

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.17. 14:23:31

@randomburvi:

Ja a sörös a kedvencem. Az egy érdekes sakkállás. Lehet, hogy az ember azt érzi, hogy legalább van 90 perc nyugalma. Ha meg több izgalmat szeretne ebben a 90 percben, akkor be lehet ülni mellé ilyeneket mondani:

Istenem, hogy milyen helyes ez a csatár!
Ú, de gonosz volt velük a bíró.
Elmagyaráznád a lest?
(És szándékosan, fél óra magyarázás után sem kell érteni.)

Ezt egyszer lehet megcsinálni.
Onnantól otthon, vagy a haveroknál nézi.

randomburvi 2010.06.17. 15:08:46

Ja. És a "hogyan készül a láncfűrész -by Spektrum" műsorhoz mit a tökömet kommentáljak?

Nyúl egy időre el..

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.20. 17:56:17

@randomburvi:

Próbálj kreatívan hozzáállni.
Például drukkolhatsz rajta, hogy milyen gyorsan rakják össze.

És itt is lehet értetlenkedni jó hosszasan, minden nyilvánvalóra rákérdezni, hogy addig se tudja nézni, amíg válaszol.
Majd a műsor végeztével mindent megérteni,megköszönni a válaszokat, és kijelenteni, hogy ez uncsi volt.

(csak az a baj, hogy hiába próbálom elképzelni, ahogyan ezt nyomod, nem megy)

mage.hu · http://mage.hu 2010.06.21. 03:24:28

burvi: Ott rontod el, hogy van tévéd.

randomburvi 2010.06.21. 13:25:04

@mage.hu: Nem. Ott rontom el, hogy kiadom a távirányítót a kezemből. A szerelem néha még rám is hatással van. Rossz hatással.

Dina: én ilyet nem nyomok, ezt jól tudod. Szimplán közlöm, hogy ez unalmas. Felszólítom, hogy kapcsolja át. Aztán veszekszünk.

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.06.23. 11:25:06

Dina, ebben sok igazság volt. Ennél már csak az a furcsább, amikor mindketten rutinosan mozgatják a bábukat, koppannak a figurák a táblán, a Férfi és a Nő szinte táncolnak egymás körül - és sokáig egyik játékos sem lépi meg a döntő lépést. Aztán viszont mindketten egyszerre. Ezt hívnák úgy, hogy sors?
süti beállítások módosítása